KONTAKT

Det er ikke så mærkeligt, at Roskildes popularitet vokser hos danskerne. Alt spiller nemlig i Danmarks gamle hovedstad. Byen ånder af historie, hvilket den knejsende domkirke er det tydeligste tegn på. Men der findes masser af andre - fx Klosteret, Købmandsgården og Skt: Laurentii Kirketårn. Og så ulmer byen af kreativitet og spilleglæde. Roskilde Festivalen omdanner byen til rock-musikkens verdensnavle i en uge hvert år, men også i hverdagen gennemsyrer musik- og kulturlivet Roskilde. Som moderne, levende handelsby blomstrer Roskilde også. Det vrimler med hyggelige cafeer og god shopping.

ROSKILDE

BYEN HVOR ALT TRIVES

VELKOMMEN TIL

VIKINGERNES BY

Vikingerne var de første til for at opdage Roskilde og værdsætte områdets mange kvaliteter. Byen er smukt placeret ud til Roskilde fjord, og du skal ikke langt fra bymidten, før du står i det skønne istidslandskab med bløde bakker, grønne marker og frodig skov. Og Roskilde er stadig vikingernes by. Museet, værkstederne og vikingeskibene genopliver en spændende fortid og giver Roskildegenserne et moderne liv midt i historien.

CAFE OG

SHOPPELIV,

SOM ALDRIG

STÅR STILLE

Måske er det arven efter vikingerne? Måske er det livet i den friske fjordbrise og gode muld? I hvert fald vokser de gode ideer stadig frem overalt i Roskilde. Oplev køerne i Sct. Hans Hospitalshave, Den sejlende restaurant  M/S Saga Fjord, Sommerens Veteranbiltræf, og et sports- og foreningsliv liv, som drøner derudad.

DE GODE IDEERS BY

TILMELD DIG VORES

NYHEDSBREV OG

FØLG MED I PROJEKTET

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

PERSONDATAPOLITIK

OG BRUGERVILKÅR

SHOWROOM

EDC Erlands

EDC Erlands

Lydmuren 4

Musicon, Roskilde

Åbent man. - fre.

samt søndag.

Læs mere. Klik her.