KONTAKT

Der er mange fordele ved at købe sig et nybygget hjem. For som bekendt kommer alt godt til dem, der venter. Når det gælder Solbakken, får den gamle talemåde altså ny mening.

5 GODE GRUNDE

TIL AT KØBE NYBYGGET BOLIG

ALT ER SPRIT-NYT

Når du flytter ind i dit nye hjem, er det næsten som en jomfrurejse. Du er den første på territoriet. Og du har ikke en udmattende istandsættelse foran dig.

Du kan bruge kræfterne på det sjove: at indrette og sætte dit personlige præg på dit nye hjem.

BILLIGERE I DRIFT

Alt er lavet efter de nyeste energi- og miljøstandarder. Det handler om at opnå en grøn boligøkonomi, og det er godt for både budgettet og samvittigheden.

MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE

Du skal ikke bruge kræfter på at vedligeholde. Alle materialer er jo nye og af høj kvalitet. Det lyder ikke af så meget, men det er det faktisk. Det ved alle, der har prøvet, hvor krævende det kan være at vedligeholde en gammel bolig.

TRYGHED

Ved 1 og 5 års gennemgang, er der mulighed for at få udbedret opståede fejl og mangler. Så kan du være sikker på, at alt bliver, som det skal være. Tænk hvis man havde den slags garantier i alle boliger.

EN GOD INVESTERING

Et nybygget hjem stiger i værdi i takt med, at byggeriet skrider

frem, og nærområdet udvikles. Men det er også en social investering. Alle dine naboer er nye ligesom dig. Det giver en helt særlig gejst og en fælles interesse i at bygge et godt naboskab.

SE HVILKE RÆKKEHUSE DER ER TIL SALG

SE LEDIGE BOLIGER

TILMELD DIG VORES

NYHEDSBREV OG

FØLG MED I PROJEKTET

KONTAKT FOR MERE INFORMATION

PERSONDATAPOLITIK

OG BRUGERVILKÅR

SHOWROOM

EDC Erlands

EDC Erlands

Lydmuren 4

Musicon, Roskilde

Åbent man. - fre.

samt søndag.

Læs mere. Klik her.